Varmt välkommen till min behandlingssida! 


Jag heter Anette Paavola och är diplomerad medicinsk fotterapeut genom Axelssons fotvårdsskola. Nedan hittar du information om dom behandlingar som du kan boka hos mig. Jag använde mig i första hand av bokningstjänsten boka direkt och smidigast bokar du din behandlingstid här. Ifall du inte hittar några tider i systemet eller hellre vill boka din tid dirket genom mig går det naturligtvis bra också. Du hittar mina kontaktuppgifter nedan!Aktuella behandlingar


Medicinsk fotvård 50 minuter 645 kr

Medicinsk fotvård extra 75 minuter 925 kr


Delbehandling 30 minuter 425 kr

Vårtbehandling/endast nagelklippning 200 kr


Pedikyr 45 minuter 750 kr


Hygiensk handvård 20 minuter 250 kr

Klippning av fingernaglar 10 minuter 100 kr

Vad innebär medicinsk fotvård?


En medicinsk fotvårdsbehandling börjar med att jag undersöker dina fötter och naglar. Efter det informerar jag dig om hur jag tycker att vi ska använda din behandlingstid på bästa sätt beroende på din fothälsa. Nästa steg är ett mjukgörande fotbad varefter naglarna klipps, rensas och slipas. Vid behov behandlar jag sedan förhårdnader, hälsprickor, liktornar och nageltrång. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage med mjukgörande fotkräm anpassad just till dina fötter. 


Vad innebär en delbehandling?


En delbehandling innebär att du har ett specifikt behov som behöver åtgärdas. Det kan vara vårtor, liktornar, nageltrång eller  nagelsvamp. Vi inriktar då behandlingen enbart på det aktuella behov som du har. I en delbehandling ingår generellt sett inte ett fotbad. 


Bra att tänka på 

Om du bokar en medicinsk fotvård och vet med dig att du har ett större behov rekommenderar jag att du bokar den längre behandlingstiden.


Vårtbehandling/endast nagelklippning


Under denna behandling väljer du om du vill ha en vårtbehandling eller en nagelklippning.


Vårtbehandling innebär att jag först skrapar vårtan och sedan behandlar med frysning alternativt Acetocaustin, beroende på vilken behandling som passar bäst.

Nagelklippning innebär endast klippning av tånaglar.Skönhetsbehandlingar fötter


Pedikyr är en behandling för dig som inte har några problem med dina fötter utan endas vill ha fina naglar. Under den här behandlingen får du först ett härligt fotbad. Efter det klipper, formar och lackar jag dina naglar. Som avslutning får du en kort fotmassage samtidigt som jag smörjer in dina fötter med mjukgörande fotkräm anpassad efter just dina fötter. 


Skönhetsbehandlingar händer


Hygienisk handvård är en behandling där vi börjar med ett mjukgörande handbad, efter det klipper jag dina fingernaglar korta. Jag avslutar behandlingen med att smörja in och massera dina händer och fingrar


Du kan också boka in en tid där jag enbart klipper dina fingernaglar korta. 


.

unsplash